Nike Sportswear Sneakers voor heren online kopen (2024)

Stijlvol. Innovatief. Topkwaliteit. Iconisch: Er kan alleen maar positief gesproken worden over de comfortabele Nike heren sneakers. Iedereen kent de coole schoen met het wereldberoemde Swoosh-logo, maar er zit veel meer achter de trendy sneaker dan alleen een casual design. Het Amerikaanse merk Nike bestaat al sinds 1971 en wordt sinds 1989 beschouwd als 's werelds grootste leverancier van sportartikelen. Naast Nike sneakers voor heren en vrouwen, is er een heel scala aan vele sportartikelen en kleurrijke collecties. Toen Nike werd opgericht, ging het aanvankelijk echter alleen om de verkoop en productie van Nike-sneakers. De sportieve heren sneakers van Nike worden nog steeds beschouwd als het vlaggenschip van het Amerikaanse bedrijf. Van echte icoonische tot de modernste modellen sneakers: er is voor iedereen wat te vinden. Of je de coole schoenen nu op straat, in de sportschool of op het sportveld wilt dragen; het assortiment Nike herenschoenen tegen geweldige prijzen is enorm in onze online shop bij ABOUT YOU en er is zeker een schoen voor jouw casual look of sportschool outfit!

  • De Nike Air Technology
  • Nike Air Force 1
  • Nike Air Max
    • De Air Max 97
    • De Air Max 95
    • De Air Max 90
  • Populaire modellen in de Nike Air Max-serie
    • Nike Air Max 200
    • Nike Air Max 270
    • Nike Cortez
    • Nike Internationalist
    • Nike Air Hurache
  • Outfit Inspiraties met Nike Sneakers
  • Bestel je herensneakers van Nike online bij ABOUT YOU

De Nike Air Technology

Wat zit er eigenlijk achter de beroemde Nike Air? De technologie van de beroemde Air Bubbles, die in de Nike Air modellen is verwerkt, is afkomstig van voormalig NASA-ingenieur M. Frank Rudy. In de zool van de sneaker plaatste hij polyurethaan zakken, die gevuld werden met dicht gas. Dit mengsel geeft de Nike Air modellen speciale kussentjes, flexibiliteit en elasticiteit. Het populaire Air Force 1 model heeft Nike's innovatieve lucht bij de hiel zitten, wat zorgt voor een verbeterde bounce terwijl het toch zacht aanvoelt. Andere modellen, zoals de Air Max 95 of de Air Vapor Max hebben de comfortabele lucht op zowel de hiel als de voorvoet. Het maakt niet uit welke sport je beoefent of welk ontwerp je het mooist vindt, de comfortabele en beschermende technologie is verkrijgbaar in alle vormen en trendy kleuren van de Air-lijn!

Nike Air Force 1 voor heren

Sinds 1982 mogen liefhebbers van het Amerikaanse sportmerk genieten van het model van de Nike Air Force 1. Hij wordt niet langer alleen op het basketbalveld, maar ook in het dagelijks leven gedragen, want de hiphopscene heeft de casual herenschoen enorm in de harten van sneakerheads geduwd, waardoor de sportschoen een populaire casual schoen is geworden. Tot op de dag van vandaag wordt de Air Force 1 beschouwd als een van Nike's populairste sneakers en het feit dat er in de afgelopen 38 jaar meer dan 1.800 verschillende kleur- en materiaalcombinaties van de Air Force 1 zijn ontworpen, is dan ook niet onverwacht! Naast de verschillende kleurstellingen scoort de sportschoen ook op het gebied van functionaliteit. De Air Force 1 voor heren bevat ook het zachte Nike Air Element. De verende Air Bubble zorgt er niet alleen voor dat atleten die moeten rennen en springen zich comfortabel voelen, maar geeft je alledaagse look ook een kleine eye-catcher.

De Air Force 1 voor heren bevat ook het zachte Nike Air Element.

Voor fans van de sneaker komt de witte Air Force 1 als beste uit de bus onder de meer dan 1.800 verschillende modellen. Twee bijzonder populaire modellen in de Air Force-reeks zijn echter de Nike Air Force 1 07 voor heren en de Nike Air Force lv 8. In de ruime selectie stijlvolle Nike sneakers voor heren in onze online winkel bij ABOUT YOU, vind je de iconische Air Force 1 in het wit en ook in verschillende pasvormen: Bijzonder populair zijn de Nike Air Force 1 high, die met hun schachthoogte boven de enkel uitkomen. Net als de laag uitgesneden Air Force 1 low voor heren, heeft het hoge model een perforatie in het teengedeelte, waardoor je voeten super kunnen ademen. Dankzij de vele liefhebbers heeft de Nike Air Force 1 de grootste verkoop voor de Amerikaanse sportartikelenfabrikant tot nu toe opgebracht, naast de Nike Air Max en de Nike Frees. Of het nu gaat om een casual schoen of een atletische sneaker, de collecties zijn eindeloos en misschien mag ook jij jezelf binnenkort rekenen tot een van de trotse bezitters van de iconische schoen!

Nike Air Max voor heren

Je bent vast wel bekend met de modieuze Nike Air Max. Met het innovatieve ontwerp van de Air Max is het moeilijk te geloven dat de schoen al tientallen jaren bestaat. De Nike Air Max voor heren werd uitgebracht op 26 maart 1987. Tot op de dag van vandaag wordt de heren sneaker van Nike beschouwd als een van de meest populaire modellen van het Amerikaanse merk. En terecht, want naast zijn stijlvol design heeft de herensneaker ook echt wat in zijn mars. Of liever in de zool. Want hierin is het innovatieve Nike Air Element verwerkt, dat zorgt voor een uitstekende demping en vering bij het rennen en springen. Uiteraard ziet de Nike Air Max ziet er niet meer uit zoals 30 jaar geleden! Er zijn talrijke creaties, met verschillen in kleurontwerp, snit en materiaal. In 1997 introduceerde ontwerper Christian Tresser een van de beroemdste Air Max-modellen: De Air Max 97 voor heren.

De Air Max 97

Dit model was het eerste dat niet de Nike air over de hele zool had gespannen. Daarom wordt de Air Max 97 voor heren tot op de dag van vandaag nog steeds beschouwd als een waar icoon. Andere modellen zoals de Air Max 95 en de Air Max 90 voor heren hebben echter ook een grote plaats veroverd in de harten van sneakerheads.

De Air Max 95

Zoals de naam al doet vermoeden, werd de Air Max 95 ontworpen in 1995. Het ontwerp van deze herensneaker gaat terug op bijzonder veel creativiteit. Dit komt omdat het uiterlijk van de Nike Air Max 95 voor heren is bedoeld om je te doen denken aan een menselijk lichaam. Ontwerper Lozano wilde dat de tussenzool, die Nike Air bevat, een ruggengraat zou voorstellen. De lussen op de schoen stellen menselijke ribben voor en de inzetstukken met textuur zijn bedoeld om spieren voor te stellen. Wie had gedacht dat er zoveel creativiteit achter een sneaker kon zitten?

De Air Max 90

Het model van de Air Max 90 is een van de absolute klassiekers onder de herensneakers uit de Air Max-serie. Ook het ontwerp is klassiek: een Nike Air-element in de tussenzool en het Infrared-design. Het Infrared-ontwerp van de klassieke sneaker heeft een bovenwerk van grijs-zwart leer, wit gaas en fel rode of oranje accenten. De must-have hardloopschoen in topkwaliteit voor fans van Nike en fans van trendy kleuren!

Populaire modellen uit de Nike Air Max serie voor heren

Tot de bijzonder populaire modellen met maximale comfortbeloften behoren nog twee modellen die het verdienen om apart te worden uitgelicht!

Nike Air Max 200

Er zijn een aantal dingen bijzonder aan de hippe Nike Air Max 200 voor heren: het design, het comfort en de populariteit! De comfortabele sportschoen onderscheidt zich visueel van andere Nike modellen met golfachtige patronen. Het idee van het ontwerp komt van energiebronnen van de aarde af, zoals lavastromen of oceaangolven. Hij is in vele kleurencombinaties te verkrijgen. Het maakt niet uit of het een combinatie is van eenvoudige of felle kleuren: Je kunt de hippe Nike Air Max 200 in bijna elke combinatie vinden. De ademende en duurzame herensneaker van ripstop in het bovenmateriaal heeft veel liefhebbers, maar niet alleen vanwege het ontwerp. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft het ook een Nike Air Element geïntegreerd in de zool zitten. Een van de grootste tot nu toe, daarom belooft de Air Max 200 heel veel demping. Niet alleen sneakerheads zijn over de nike herenschoen enthousiast, maar ook beroemdheden belijden hun liefde voor de comfortabele superschoen! Dit geldt niet alleen voor Eminem, die zelf een Air Max collectie met 8 sneaker modellen heeft uitgebracht, maar ook voor Drake en Kanye West!

Nike Air Max 270

De futuristische schoen met maximaal comfort en stedelijke flair heeft een naam, genaamd: Air Max 270! De coole herensneaker werd voor het eerst gepresenteerd in 2018 en wordt sindsdien beschouwd als een van Nike's populairste alledaagse modellen. Waarom? Niet alleen springt het dynamische design in het oog en maakt van je look meteen een eye catcher, de schoen heeft ook nog iets meer te bieden. Letterlijk. Want de Air Max 270 voor heren heeft een extreem groot Nike Air Element geïntegreerd in de dikke React foam zool, die garant staat voor 1A schokabsorptie. Het zichtbare Air Element is 3 cm hoog, wat niet alleen de demping van de schoen beïnvloedt, maar de schoen ook visueel tot een futuristische sneaker maakt. De schuimrubberen zool met dubbele dichtheid heeft een uitstekende grip op de grond dankzij de profielzool.

Nike Cortez

De populaire Nike Cortez wordt meteen geassocieerd met één woord: retro! De Nike Cortez voor heren is een van de oudste modellen. Sinds 1972 is de comfortabele sneaker van Nike op de markt te verkrijgen. Sindsdien is ook de casual hardloopschoen niet meer weg te denken, want de klassieker vindt ook vandaag nog talrijke liefhebbers. Of je nu een retro look tevoorschijn wilt toveren, een comfortabele schoen nodig hebt voor alledag, of graag golf speelt: de Nike Cortez is een trouwe sneaker voor elke gelegenheid! En dat is altijd zo geweest, want al sinds de Olympische Spelen van 1972 in München vertrouwden de atleten op de coole heren schoenen. Een all-time favoriet op het veld en op straat dus!

Nike Internationalist

Over retro gesproken: De Nike Internationalist voor heren biedt deze stijl eveneens! Het bovenwerk van deze coole sneaker is gemaakt van een mix van suède overlays en nylon of mesh. Deze stoffen zorgen niet alleen voor extra draagcomfort, maar ondersteunen ook de retro-uitstraling van de mooie Nike sneakers. De sneaker wordt niet alleen in de sportschool gedragen, maar ook voor casual alledaagse looks is de Nike Internationalist voor heren een geweldig mode stuk! Zoals het zo vaak gaat met populaire modestukken, is er geen eind gekomen aan het ontwerpen van verschillende kleur- en materiaalcombinaties. Naast kleurrijke modellen is de modieuze heren sneaker ook verkrijgbaar in monotone varianten. Vooral populair is de Nike Internationalist voor heren in grijs, wit of zwart. Het is aan jou welke versie je kiest, want met de Nike Internationalist voor heren zit je altijd aan de veilige kant als het op stijl aankomt!

Nike Air Hurache

We hebben maar één woord nodig om de Nike Air Hurache te omschrijven en dat is: Futuristisch. Je dacht waarschijnlijk hetzelfde toen je de Nike Hurache zag. De coole heren sneaker van Nike is helemaal geen klassieker, in tegenstelling tot de tot nu toe genoemde modellen. Hij is al sinds 1991 op de markt, maar hij ziet er qua design geen 30 jaar oud uit. Ontwerper Tinker Hatfield liet zich voor het ontwerp van de futuristische sneaker inspireren door een Indiase gevlochten sandaal. De naam van de sneaker "Hurache" is afgeleid van deze sandaal. Wat anders is aan de Hurache sneaker: het materiaal. De Nike Air Hurache voor heren is gemaakt van Neopreen, Spandex en Lycra. Deze moderne herensneaker garandeert jou een topfit, want hij voelt aan als een sok aan jouw voeten. Een absolute must-have voor liefhebbers van innovatieve ontwerpen met gevoel voor verwondering.

Outfit Inspiraties met Nike sneakers voor heren

De keuze aan trendy heren sneakers van Nike is enorm. Of het nu kleurrijk of monotoon is, een klassiek ontwerp of een futuristische look, een hoge snit of liever een platte: De coole heren sneaker van Nike is verkrijgbaar tegen lage prijzen in een grote verscheidenheid aan designs! Zoals gezegd is het ook gemakkelijk om je casual of kantoor look te creëren met de Amerikaanse sportschoenen! Voor een sporty-cool look kunnen in principe alle sneaker modellen van Nike worden gebruikt. Kies bijvoorbeeld voor een Air Max die je kunt combineren met een stoere jeans en een wit t-shirt. Een lederen jas of zelfs een bomberjack zal de sportieve vibe van jou look benadrukken. Als het op accessoires aankomt, ben je helemaal vrij in je keuze!

Voor een chique look met een sportschoen zijn klassieke stijlen aan te bevelen. Een gestroomlijnde Air Force 1, bijvoorbeeld, ziet er geweldig uit met chino's. Met een shirt en een los zittendetussenjas, kun je de slimme en stoere elementen binnen je outfit super combineren. De sportief-chique look is niet alleen draagbaar in je vrije tijd, maar ook geschikt voor naar kantoor! Dus: stijl, sportief en comfort gaan samen! Een coole look voor het sporten is met de herensneakers in een handomdraai gecreëerd. Ga je hardlopen of moet je springen tijdens je sport? Dan zijn sneakers of herenschoenen met een dempend en verend Air Element natuurlijk aan te raden, zoals de sneakers uit de Air Force of Air Max serie. Voor een bezoek aan de sportschool zijn de Nike Internationalist geweldig. De Nike Cortez worden beschouwd als populaire heren schoenen om te gaan golfen. Welke sport je ook beoefent en welke herenschoen je ook kiest, je bent altijd verzekerd van comfort! Als het gaat om kleding, vind je alles wat je nodig hebt bij Nike: of het nu gaat om een lange of korte sportbroek, sokken, functionele shirts, jassen of accessoires! Een boel om uit te kiezen dus!

Bestel je heren sneakers van Nike online bij ABOUT YOU

Bij ABOUT YOU vind je een grote selectie sportieve Nike sneakers voor heren tegen onverslaanbare prijzen. Of je nu een trendy casual look tevoorschijn wilt toveren of gewoon op zoek bent naar een innovatief sportmodel: er is voor iedereen wat te vinden. De heren sneakers van Nike zijn verkrijgbaar in vele kleuren en materialen. Waar je ook voor kiest: In onze online shop bij ABOUT YOU vind je de coole schoenen voor elke smaak - bekijk het grote assortiment en bestel je sneakers van Nike vandaag nog online. Verzending en retourzendingen zijn altijd gratis!

Nike Sportswear Sneakers voor heren online kopen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Maia Crooks Jr

Last Updated:

Views: 6716

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Maia Crooks Jr

Birthday: 1997-09-21

Address: 93119 Joseph Street, Peggyfurt, NC 11582

Phone: +2983088926881

Job: Principal Design Liaison

Hobby: Web surfing, Skiing, role-playing games, Sketching, Polo, Sewing, Genealogy

Introduction: My name is Maia Crooks Jr, I am a homely, joyous, shiny, successful, hilarious, thoughtful, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.